×

Embed this Keek

×

Download it now and join the fun!

Jaasuzuran Jaasuzuran

Terima kasih kerana sudi singgah menyinggah di halaman keek saya . Its just a parody . Don't beat me up over it :) Instagram @Jaasuzuran #SayaSukaBudak #BuatMukaComelBuatMukaComel

  • Backstage for Maharajalawak mega 2014
    1,201 Views
    99 Likes
    Posted on Oct 31, 2014
  • Kids Lover
    1,996 Views
    130 Likes
    Posted on Sep 11, 2014
  • 3 hari couple tak sama dengan 3 bulan couple 😁
    7,421 Views
    332 Likes
    Posted on Aug 7, 2014
  • Adik romie duet ngan abe muse kacau cina dalam dip & dip . Hahahahaah kekok habis that cina πŸ˜„
    4,481 Views
    137 Likes
    Posted on Jun 24, 2014
  • U can count on me like 1 2 3 i be thereee . Heheheheeh but firsttt tolak ketepi and goyang yukk
    8,365 Views
    226 Likes
    Posted on Jun 14, 2014
  • The best moment ever i had . Hahahahah parasailing and jetski . Terbaikkkk πŸ‘ at patong beach phuket
    3,836 Views
    111 Likes
    Posted on May 29, 2014
  • Panjang betul harkat makcik tu melatah . Hahaha
    10,953 Views
    453 Likes
    Posted on May 26, 2014
  • Assalamualaikum ? Hahahahaha Waalaikumusalam
    5,533 Views
    217 Likes
    Posted on May 19, 2014
  • Get jealous with you Gwen Stacy . Please dont break my heart πŸ˜”
    4,597 Views
    143 Likes
    Posted on May 17, 2014
  • Perhentian Island πŸ˜„
    6,506 Views
    186 Likes
    Posted on May 13, 2014
  • I try my best . Hahahahahahahaha havoc havoc
    8,446 Views
    268 Likes
    Posted on Apr 26, 2014
  • Let her go
    7,403 Views
    245 Likes
    Posted on Apr 23, 2014
  • Teringat masa zaman mula mula main keek . Yang mana follow tu mesti ingat ayat yg gua sebut . Haha
    9,015 Views
    323 Likes
    Posted on Apr 22, 2014
  • Bomoh 1 malaysia gaduh dengan mat rempit
    7,829 Views
    259 Likes
    Posted on Apr 16, 2014
  • Songkran thailand pesta air 2014
    6,486 Views
    121 Likes
    Posted on Apr 13, 2014
  • Anak abang no 2 lagi manja dari anak abang sulung . Hahaha
    8,372 Views
    202 Likes
    Posted on Apr 9, 2014
  • Tak ku sangka tak ku duga
    7,484 Views
    246 Likes
    Posted on Apr 6, 2014
  • Nak buat parody raja bomoh tampar macam buaya tetiba jadi chef wan . lupa lirik punya pasal . Hahahahaha
    14,653 Views
    563 Likes
    Posted on Mar 26, 2014
  • Hahahah first time pakai menatang ni . paddlepop ke apa dah orang panggil aku pun lupa . Haha
    11,492 Views
    256 Likes
    Posted on Mar 20, 2014
  • Hahahahaha kesian adik ni terbelit belit lidah sebab nak cakap kelantan punya pasal . Arab + Kelate = Budu
    8,293 Views
    156 Likes
    Posted on Mar 18, 2014
  • Nah amik kau speaking london . Hahaha wish goodmorning pagi tadi ni . Hahaa . mcm lama tak update keek #Lily
    13,664 Views
    367 Likes
    Posted on Mar 11, 2014
  • Memang khilafku β˜†β˜†β˜†
    13,827 Views
    390 Likes
    Posted on Feb 16, 2014
  • Hahahahahaha I love kfc . makan kfc buat saya gelak tak berhenti
    17,362 Views
    317 Likes
    Posted on Feb 7, 2014
  • Mak suruh saya jadi seorang yang ceria selalu .
    13,953 Views
    255 Likes
    Posted on Feb 4, 2014
  • Selamat tahun baru cina 。GONG XI FA CAI ζ”Ώε±€εœ¨εŒ—δΊ¬
    10,632 Views
    266 Likes
    Posted on Jan 31, 2014
  • Kejadian tembak menembak di antara Inspektor Muse dengan penjenayah myammar di wakaf mek zainab .Gerak2 Khas
    12,368 Views
    270 Likes
    Posted on Jan 29, 2014
  • Macam cantik macam comel itu kata mu #TeamBaruBangun #TeamTakMandiLagi Hahahahahahahaha
    13,498 Views
    329 Likes
    Posted on Jan 24, 2014
  • Tony jaa wannabe . Kalau tak boleh tony jaa tony jaasuzuran pun takpe :)
    11,086 Views
    175 Likes
    Posted on Jan 15, 2014
  • 17,719 Views
    321 Likes
    Posted on Jan 13, 2014
  • Negaraku popo ketiak ku popo hancing tawar . Hahah ( Full Video )
    22,730 Views
    600 Likes
    Posted on Jan 10, 2014
  • Hahahahah jumpa orang tak segar bagi seringgit suruh dia joget while im singing . Hahahaha
    15,448 Views
    219 Likes
    Posted on Jan 8, 2014
  • Welcome back to school abe muse . Hahahaha #Trailer
    13,832 Views
    297 Likes
    Posted on Jan 5, 2014
  • Abe muse promote perfume di bazar tok guru diiringi lagu oh pokemon
    11,113 Views
    187 Likes
    Posted on Jan 3, 2014
  • Share video ini kalau anda nampak IRON MAN nak masuk ke dewan peperiksaan student uitm kota bharu
    14,468 Views
    235 Likes
    Posted on Dec 31, 2013
  • Hahaha kena serang
    12,670 Views
    232 Likes
    Posted on Dec 28, 2013
  • THR gegar dtg nak gegar bazar tok guru lalu digegar kan dulu oleh abe muse . hahaha . sportingg gilo crew2 THR
    12,662 Views
    197 Likes
    Posted on Dec 25, 2013
  • Ambik lah saya berlakon
    15,416 Views
    370 Likes
    Posted on Dec 24, 2013
  • Hahahaahha lirik berterabur
    14,141 Views
    321 Likes
    Posted on Dec 23, 2013
  • Hahahahahahaha mangsa seterus nya . hahaha . ultraman dalam tandas kbmall
    17,636 Views
    323 Likes
    Posted on Dec 20, 2013
  • Pocong di bazar tok guru #PityMatSalleh
    18,395 Views
    432 Likes
    Posted on Dec 16, 2013
  • Kuch kuch ho ta hai versi abe muse . Hahahahahaha
    13,597 Views
    420 Likes
    Posted on Dec 15, 2013
  • Sorry gambar tak clear . Haritu dah meninggal harini meningga lagi
    20,894 Views
    695 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Nak famous punya pasal sanggup suruh adik cakap yang dia dah mati . Soal mati pun dia main main
    24,397 Views
    923 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Silat + Music Thai = Jahanam dancing . Hahaha
    15,773 Views
    453 Likes
    Posted on Dec 8, 2013
  • Hahahahahahahah mengacau pakcik yang suka latah #Fafa #FatinAyumi #MaceSweetJe
    16,146 Views
    484 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • SERABUT SERABUT SERABUT
    12,311 Views
    304 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • Maaf lah lupa lirik lah . Hahahahahaahahahahhahaha
    11,804 Views
    285 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • Buat muka comel ? Buat muka garang ? Yeayyyyyyy aqil good boy . Haha Goodmorning
    17,555 Views
    622 Likes
    Posted on Dec 3, 2013

Download it now and join the fun!