Jaasuzuran Jaasuzuran

  • 215 Keeks
  • 36,164 Followers
  • 41 Following

Terima kasih kerana sudi singgah menyinggah di halaman keek saya . Its just a parody . Don't beat me up over it :) Instagram @Jaasuzuran #SayaSukaBudak #BuatMukaComelBuatMukaComel

Embed this Keek

Embed Options

 

Download it now and join the fun!

Already a member?

  • That Should Be Me
    235 Views
    5 Likes
    Posted on Mar 27, 2016
  • Perempuan kalau terkejut perghhh over gilaaa Haha #FAKTAPEREMPUAN
    1,618 Views
    67 Likes
    Posted on Mar 5, 2015
  • Backstage for Maharajalawak mega 2014
    1,726 Views
    114 Likes
    Posted on Oct 31, 2014
  • Kids Lover
    2,353 Views
    138 Likes
    Posted on Sep 11, 2014
  • 3 hari couple tak sama dengan 3 bulan couple 😁
    8,158 Views
    341 Likes
    Posted on Aug 7, 2014
  • Adik romie duet ngan abe muse kacau cina dalam dip & dip . Hahahahaah kekok habis that cina πŸ˜„
    4,906 Views
    143 Likes
    Posted on Jun 24, 2014
  • U can count on me like 1 2 3 i be thereee . Heheheheeh but firsttt tolak ketepi and goyang yukk
    8,977 Views
    232 Likes
    Posted on Jun 14, 2014
  • The best moment ever i had . Hahahahah parasailing and jetski . Terbaikkkk πŸ‘ at patong beach phuket
    4,058 Views
    117 Likes
    Posted on May 29, 2014
  • Panjang betul harkat makcik tu melatah . Hahaha
    11,433 Views
    460 Likes
    Posted on May 26, 2014
  • Assalamualaikum ? Hahahahaha Waalaikumusalam
    5,788 Views
    223 Likes
    Posted on May 19, 2014
  • Get jealous with you Gwen Stacy . Please dont break my heart πŸ˜”
    4,864 Views
    145 Likes
    Posted on May 17, 2014
  • Perhentian Island πŸ˜„
    6,808 Views
    188 Likes
    Posted on May 13, 2014
  • I try my best . Hahahahahahahaha havoc havoc
    8,663 Views
    269 Likes
    Posted on Apr 26, 2014
  • Let her go
    7,609 Views
    247 Likes
    Posted on Apr 23, 2014
  • Teringat masa zaman mula mula main keek . Yang mana follow tu mesti ingat ayat yg gua sebut . Haha
    9,353 Views
    330 Likes
    Posted on Apr 22, 2014
  • Bomoh 1 malaysia gaduh dengan mat rempit
    8,075 Views
    262 Likes
    Posted on Apr 16, 2014
  • Songkran thailand pesta air 2014
    6,716 Views
    122 Likes
    Posted on Apr 13, 2014
  • Anak abang no 2 lagi manja dari anak abang sulung . Hahaha
    8,648 Views
    204 Likes
    Posted on Apr 9, 2014
  • Tak ku sangka tak ku duga
    7,751 Views
    250 Likes
    Posted on Apr 6, 2014
  • Nak buat parody raja bomoh tampar macam buaya tetiba jadi chef wan . lupa lirik punya pasal . Hahahahaha
    15,139 Views
    563 Likes
    Posted on Mar 26, 2014
  • Hahahah first time pakai menatang ni . paddlepop ke apa dah orang panggil aku pun lupa . Haha
    11,743 Views
    258 Likes
    Posted on Mar 20, 2014
  • Hahahahaha kesian adik ni terbelit belit lidah sebab nak cakap kelantan punya pasal . Arab + Kelate = Budu
    8,481 Views
    157 Likes
    Posted on Mar 18, 2014
  • Nah amik kau speaking london . Hahaha wish goodmorning pagi tadi ni . Hahaa . mcm lama tak update keek #Lily
    14,496 Views
    370 Likes
    Posted on Mar 11, 2014
  • Memang khilafku β˜†β˜†β˜†
    13,989 Views
    392 Likes
    Posted on Feb 16, 2014
  • Hahahahahaha I love kfc . makan kfc buat saya gelak tak berhenti
    17,550 Views
    316 Likes
    Posted on Feb 7, 2014
  • Mak suruh saya jadi seorang yang ceria selalu .
    14,188 Views
    257 Likes
    Posted on Feb 4, 2014
  • Selamat tahun baru cina 。GONG XI FA CAI ζ”Ώε±€εœ¨εŒ—δΊ¬
    10,794 Views
    266 Likes
    Posted on Jan 31, 2014
  • Kejadian tembak menembak di antara Inspektor Muse dengan penjenayah myammar di wakaf mek zainab .Gerak2 Khas
    12,723 Views
    271 Likes
    Posted on Jan 29, 2014
  • Macam cantik macam comel itu kata mu #TeamBaruBangun #TeamTakMandiLagi Hahahahahahahaha
    14,140 Views
    328 Likes
    Posted on Jan 24, 2014
  • Tony jaa wannabe . Kalau tak boleh tony jaa tony jaasuzuran pun takpe :)
    11,214 Views
    176 Likes
    Posted on Jan 15, 2014
  • 17,898 Views
    321 Likes
    Posted on Jan 13, 2014
  • Negaraku popo ketiak ku popo hancing tawar . Hahah ( Full Video )
    23,456 Views
    599 Likes
    Posted on Jan 10, 2014
  • Hahahahah jumpa orang tak segar bagi seringgit suruh dia joget while im singing . Hahahaha
    15,745 Views
    219 Likes
    Posted on Jan 8, 2014
  • Welcome back to school abe muse . Hahahaha #Trailer
    14,045 Views
    296 Likes
    Posted on Jan 5, 2014
  • Abe muse promote perfume di bazar tok guru diiringi lagu oh pokemon
    11,273 Views
    187 Likes
    Posted on Jan 3, 2014
  • Share video ini kalau anda nampak IRON MAN nak masuk ke dewan peperiksaan student uitm kota bharu
    14,633 Views
    235 Likes
    Posted on Dec 31, 2013
  • Hahaha kena serang
    12,820 Views
    231 Likes
    Posted on Dec 28, 2013
  • THR gegar dtg nak gegar bazar tok guru lalu digegar kan dulu oleh abe muse . hahaha . sportingg gilo crew2 THR
    12,811 Views
    195 Likes
    Posted on Dec 25, 2013
  • Ambik lah saya berlakon
    15,575 Views
    371 Likes
    Posted on Dec 24, 2013
  • Hahahaahha lirik berterabur
    14,291 Views
    320 Likes
    Posted on Dec 23, 2013
  • Hahahahahahaha mangsa seterus nya . hahaha . ultraman dalam tandas kbmall
    17,882 Views
    322 Likes
    Posted on Dec 20, 2013
  • Pocong di bazar tok guru #PityMatSalleh
    18,626 Views
    431 Likes
    Posted on Dec 16, 2013
  • Kuch kuch ho ta hai versi abe muse . Hahahahahaha
    13,749 Views
    418 Likes
    Posted on Dec 15, 2013
  • Sorry gambar tak clear . Haritu dah meninggal harini meningga lagi
    21,124 Views
    695 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Nak famous punya pasal sanggup suruh adik cakap yang dia dah mati . Soal mati pun dia main main
    24,622 Views
    916 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Silat + Music Thai = Jahanam dancing . Hahaha
    15,952 Views
    454 Likes
    Posted on Dec 8, 2013
  • Hahahahahahahah mengacau pakcik yang suka latah #Fafa #FatinAyumi #MaceSweetJe
    16,351 Views
    482 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • SERABUT SERABUT SERABUT
    12,435 Views
    303 Likes
    Posted on Dec 5, 2013

Download it now and join the fun!