Get the app

Jaasuzuran Jaasuzuran

  • 214 Keeks
  • 35,503 Followers
  • 39 Following

Terima kasih kerana sudi singgah menyinggah di halaman keek saya . Its just a parody . Don't beat me up over it :) Instagram @Jaasuzuran #SayaSukaBudak #BuatMukaComelBuatMukaComel

Embed this Keek

 

Download it now and join the fun!

Already a member?

  • Perempuan kalau terkejut perghhh over gilaaa Haha #FAKTAPEREMPUAN
    812 Views
    43 Likes
    Posted on Mar 5, 2015
  • Backstage for Maharajalawak mega 2014
    1,372 Views
    104 Likes
    Posted on Oct 31, 2014
  • Kids Lover
    2,087 Views
    134 Likes
    Posted on Sep 11, 2014
  • 3 hari couple tak sama dengan 3 bulan couple 😁
    7,632 Views
    339 Likes
    Posted on Aug 7, 2014
  • Adik romie duet ngan abe muse kacau cina dalam dip & dip . Hahahahaah kekok habis that cina πŸ˜„
    4,585 Views
    138 Likes
    Posted on Jun 24, 2014
  • U can count on me like 1 2 3 i be thereee . Heheheheeh but firsttt tolak ketepi and goyang yukk
    8,544 Views
    230 Likes
    Posted on Jun 14, 2014
  • The best moment ever i had . Hahahahah parasailing and jetski . Terbaikkkk πŸ‘ at patong beach phuket
    3,932 Views
    113 Likes
    Posted on May 29, 2014
  • Panjang betul harkat makcik tu melatah . Hahaha
    11,132 Views
    456 Likes
    Posted on May 26, 2014
  • Assalamualaikum ? Hahahahaha Waalaikumusalam
    5,625 Views
    218 Likes
    Posted on May 19, 2014
  • Get jealous with you Gwen Stacy . Please dont break my heart πŸ˜”
    4,694 Views
    144 Likes
    Posted on May 17, 2014
  • Perhentian Island πŸ˜„
    6,613 Views
    186 Likes
    Posted on May 13, 2014
  • I try my best . Hahahahahahahaha havoc havoc
    8,527 Views
    268 Likes
    Posted on Apr 26, 2014
  • Let her go
    7,467 Views
    245 Likes
    Posted on Apr 23, 2014
  • Teringat masa zaman mula mula main keek . Yang mana follow tu mesti ingat ayat yg gua sebut . Haha
    9,141 Views
    326 Likes
    Posted on Apr 22, 2014
  • Bomoh 1 malaysia gaduh dengan mat rempit
    7,906 Views
    260 Likes
    Posted on Apr 16, 2014
  • Songkran thailand pesta air 2014
    6,585 Views
    122 Likes
    Posted on Apr 13, 2014
  • Anak abang no 2 lagi manja dari anak abang sulung . Hahaha
    8,443 Views
    204 Likes
    Posted on Apr 9, 2014
  • Tak ku sangka tak ku duga
    7,557 Views
    247 Likes
    Posted on Apr 6, 2014
  • Nak buat parody raja bomoh tampar macam buaya tetiba jadi chef wan . lupa lirik punya pasal . Hahahahaha
    14,808 Views
    563 Likes
    Posted on Mar 26, 2014
  • Hahahah first time pakai menatang ni . paddlepop ke apa dah orang panggil aku pun lupa . Haha
    11,565 Views
    256 Likes
    Posted on Mar 20, 2014
  • Hahahahaha kesian adik ni terbelit belit lidah sebab nak cakap kelantan punya pasal . Arab + Kelate = Budu
    8,347 Views
    156 Likes
    Posted on Mar 18, 2014
  • Nah amik kau speaking london . Hahaha wish goodmorning pagi tadi ni . Hahaa . mcm lama tak update keek #Lily
    13,948 Views
    367 Likes
    Posted on Mar 11, 2014
  • Memang khilafku β˜†β˜†β˜†
    13,869 Views
    390 Likes
    Posted on Feb 16, 2014
  • Hahahahahaha I love kfc . makan kfc buat saya gelak tak berhenti
    17,428 Views
    316 Likes
    Posted on Feb 7, 2014
  • Mak suruh saya jadi seorang yang ceria selalu .
    14,020 Views
    255 Likes
    Posted on Feb 4, 2014
  • Selamat tahun baru cina 。GONG XI FA CAI ζ”Ώε±€εœ¨εŒ—δΊ¬
    10,677 Views
    266 Likes
    Posted on Jan 31, 2014
  • Kejadian tembak menembak di antara Inspektor Muse dengan penjenayah myammar di wakaf mek zainab .Gerak2 Khas
    12,527 Views
    272 Likes
    Posted on Jan 29, 2014
  • Macam cantik macam comel itu kata mu #TeamBaruBangun #TeamTakMandiLagi Hahahahahahahaha
    13,786 Views
    328 Likes
    Posted on Jan 24, 2014
  • Tony jaa wannabe . Kalau tak boleh tony jaa tony jaasuzuran pun takpe :)
    11,128 Views
    175 Likes
    Posted on Jan 15, 2014
  • 17,762 Views
    321 Likes
    Posted on Jan 13, 2014
  • Negaraku popo ketiak ku popo hancing tawar . Hahah ( Full Video )
    23,010 Views
    598 Likes
    Posted on Jan 10, 2014
  • Hahahahah jumpa orang tak segar bagi seringgit suruh dia joget while im singing . Hahahaha
    15,599 Views
    220 Likes
    Posted on Jan 8, 2014
  • Welcome back to school abe muse . Hahahaha #Trailer
    13,877 Views
    296 Likes
    Posted on Jan 5, 2014
  • Abe muse promote perfume di bazar tok guru diiringi lagu oh pokemon
    11,160 Views
    187 Likes
    Posted on Jan 3, 2014
  • Share video ini kalau anda nampak IRON MAN nak masuk ke dewan peperiksaan student uitm kota bharu
    14,517 Views
    236 Likes
    Posted on Dec 31, 2013
  • Hahaha kena serang
    12,705 Views
    232 Likes
    Posted on Dec 28, 2013
  • THR gegar dtg nak gegar bazar tok guru lalu digegar kan dulu oleh abe muse . hahaha . sportingg gilo crew2 THR
    12,695 Views
    197 Likes
    Posted on Dec 25, 2013
  • Ambik lah saya berlakon
    15,460 Views
    370 Likes
    Posted on Dec 24, 2013
  • Hahahaahha lirik berterabur
    14,166 Views
    321 Likes
    Posted on Dec 23, 2013
  • Hahahahahahaha mangsa seterus nya . hahaha . ultraman dalam tandas kbmall
    17,695 Views
    324 Likes
    Posted on Dec 20, 2013
  • Pocong di bazar tok guru #PityMatSalleh
    18,431 Views
    432 Likes
    Posted on Dec 16, 2013
  • Kuch kuch ho ta hai versi abe muse . Hahahahahaha
    13,633 Views
    419 Likes
    Posted on Dec 15, 2013
  • Sorry gambar tak clear . Haritu dah meninggal harini meningga lagi
    20,947 Views
    695 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Nak famous punya pasal sanggup suruh adik cakap yang dia dah mati . Soal mati pun dia main main
    24,448 Views
    922 Likes
    Posted on Dec 11, 2013
  • Silat + Music Thai = Jahanam dancing . Hahaha
    15,816 Views
    453 Likes
    Posted on Dec 8, 2013
  • Hahahahahahahah mengacau pakcik yang suka latah #Fafa #FatinAyumi #MaceSweetJe
    16,185 Views
    484 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • SERABUT SERABUT SERABUT
    12,339 Views
    304 Likes
    Posted on Dec 5, 2013
  • Maaf lah lupa lirik lah . Hahahahahaahahahahhahaha
    11,834 Views
    285 Likes
    Posted on Dec 5, 2013

Download it now and join the fun!